Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Binatlı Ortaokulu

Telefon : 04882143892
Belgegeçer : Yok
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://binatlioo.meb.k12.tr
Adres : BİNATLI KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ BINATLI ORTAOKULU BLOK NO 11 MERKEZ / BATMAN
VİZYON : Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan; sosyal aktiviteler yönünden zengin; Atalarımızın bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen; vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.
MİSYON : Eğitime atılan ilk adımların başladığı bir kurum olarak kendimizi bütünün bir parçası gördüğümüz ve sorunun değil çözümün parçası olmak istediğimiz için öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : 6 Öğrenci Anadolu Lisesini Sınavla kazanmıştır. İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması il Finalisti (Halide BAĞDU) Gençlerin gözüyle polis Resim Yarışmasında İl 6. Sı (Kübra DEMİR) Kız Voleybol Minikler il 2. Si Kız Voleybol Yıldızlar İl 2. Si En Fazla Kitap okuma yarışması ödülü Satranç Bireysel il 2.si,3.sü, 6.sı 2012 -2013 Eğitim öğretim yılında 16 Öğrenci Anadolu Lisesine, 17 Öğrenci Teknik Endüstri Meslek Lisesine, 5 öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesine ve 12 Öğrenci Açık Liseye kaydedilmiştir. 2021-2022 korfboll bölge şampiyonu olmuştur.Korfboll Türkiye şampiyonasında çeyrek finale kadar yükselmiştir.

Öğretmen :18
Öğrenci :206
Derslik :9
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2250
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:30 15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : 7 dakikada bir hareket eden şehir içi dolmuşları ile okulun giriş kapısında inecek şekilde okula ulaşabilirsiniz. Belediye otobüsü ile ulaşım da mümkün.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 7 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL DALINDA, İL BAZINDA BİRÇOK KUPA VE MADALYALARIMIZ MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler : 2022 eTwinning ULUSAL KALİTE ETİKETİNE SAHİPTİR.
Proje Çalışmaları : 3 YIL BOYUNCA TÜBİTAK 4006 PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.EN SON 28 MART 2022 BİLİM ŞENLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.
Diğer Hususlar : OKULUMUZ ´´OKULUM TEMİZ´´, ´´BESLENME DOSTU´´ ,´´BEYAZ BAYRAK´´ BELGESİNE SAHİPTİR.
Yazdır :